Het team

team praktijk molkenboer


Jasper MolkenboerJasper Molkenboer, huisarts
Ik ben opgegroeid in IJmuiden en woon inmiddels 25 jaar in Amsterdam. In 2004 heb ik mijn artsexamen behaald in het AMC. Daarna heb ik gewerkt in het Spaarne Ziekenhuis op de afdelingen spoedeisende hulp, cardiologie en longziekten en heb ik ervaring opgedaan bij de psychiatrische crisisdienst in Amsterdam. Vervolgens ben ik teruggekeerd naar het AMC voor mijn huisartsopleiding. Sinds 2008 werk ik met veel plezier als huisarts. In mijn vrije tijd sport ik graag: ik speel hockey en loop hard. Daarnaast geniet ik van mijn gezin en het leven in Amsterdam: ik ga graag naar theater, bioscoop en musea.

Hedwig Stoffer, huisarts
Per 1 september 2017 werkt Hedwig Stoffer in de praktijk. Zij doet spreekuur op donderdag en vrijdag. Zij heeft gestudeerd aan de UvA/AMC. Na haar afstuderen heeft zij als arts gewerkt bij de geriatrie in Alkmaar en bij de Interne geneeskunde op Curaçao. De diversiteit, betrokkenheid en het verhaal van elke patiënt zijn voor haar wat het huisartsenvak zo mooi maakt. Als extra aandachtsgebied heeft Hedwig ouderenzorg, interne geneeskunde en het plaatsen van spiralen. In haar vrije tijd houdt zij van sporten, reizen en lekker eten.

Sandry MeerdinkSandry Meerdink, doktersassistent
Ik werk met veel plezier in de praktijk sinds de opening in 2014. Maandag, woensdag en donderdag zijn mijn werkdagen. Ik heb voor mijn overstap naar praktijk Molkenboer gewerkt bij huisartsenpraktijken in de Jordaan en Amsterdam-west. Ik heb veel oog voor ouderen, die help ik graag als ze tegen problemen oplopen. Ik ben vrijwilliger bij “Noorderpark in beweging” en loop zelf ook hard bij atletiekvereninging ATOS.

Lieke Brandsen, doktersassistentLieke Brandsen, doktersassistent
Vanaf 1 juli 2016 werk ik bij de praktijk. Vanaf 2018 op dinsdag, woensdag en vrijdag. Ik heb jarenlang in de kinderopvang gewerkt en recent besloten dat mijn toekomst in de gezondheidszorg ligt. Ik heb een stevige opleiding gedaan en uitgebreid ervaring opgedaan op een stageplek in een andere huisartsenpraktijk in Amsterdam Noord. In haar vrije tijd houd ik van zingen,yoga en wandelen.

Ben Mooijekind, praktijkverpleegkundige/praktijkondersteunerBen Mooijekind, praktijkverpleegkundige/praktijkondersteuner
Sinds 1 oktober 2015 werk ik bij huisarts Molkenboer . Ik heb jarenlange ervaring als diabetesverpleegkundige en praktijkondersteuner somatiek. Ik werk elke woensdag en om de vrijdag. U kunt bij mij terecht voor diabetes en bloeddruk/CVRM-controles. Ook mensen met luchtweg/long-klachten kunnen een controle-afspraak maken. Ik ben ook zeer bedreven in het bieden van hulp bij het stoppen met roken. In zijn vrije tijd bezoek ik graag de bioscoop en houd ik mijn conditie op peil in het zwembad en op de tennisbaan.

Marielle Sondij, praktijkondersteuner GGZ/psycholoogMarielle Sondij, praktijkondersteuner GGZ/psycholoog
Sinds 1 april 2016 werk ik bij de praktijk, afwisselend op dinsdag en vrijdag. U kunt bij mij terecht voor (korte) begeleiding ivm psychische klachten. Ik deed dit werk al enkele jaren bij huisartsenpraktijken in Amsterdam West. Meestal wordt u door de huisarts naar mij doorverwezen voor verdere analyse & begeleiding bij lichte psychische problemen. U kunt ook op eigen initiatief een afspraak maken als u last heeft van bv. slapeloosheid, piekeren of andere stressverschijnselen.