Het team

praktijk molkenboer-amsterdam noord tuindorp oostzaan


huisarts Jasper MolkenboerJasper Molkenboer, huisarts
Begin 2014 heb ik Praktijk Molkenboer geopend en werk daar nu al een aantal jaar met veel plezier. Inmiddels ben ik 10 jaar huisarts. Mijn opleiding heb ik gedaan in het AMC, huisartsen praktijken in Hoorn en Nieuwendam. Ik ben blij met de grote verscheidenheid aan patienten, die onze praktijk bezoeken. Ik ben een all-round huisarts met speciale aandacht voor palliatieve zorg, hart-en longziekten en psych(olog)ische problematiek. Ik heb een groot netwerk opgebouwd binnen Amsterdam-noord: werk veel en prettig samen met medisch specialisten (met name in BovenIJ, maar ook in OLVG, AMC/VU), goede psychologen, fysiotherapeuten en vele anderen. In mijn vrije tijd sport ik graag: ik speel hockey en loop hard. Daarnaast geniet ik van mijn gezin en het leven in Amsterdam: ik ga graag naar theater, bioscoop en musea.

huisarts Marjan KruijerMarjan Kruijer, huisarts
Vanaf 1 september 2020 ben ik gestart met mijn eigen huisartspraktijk in hetzelfde pand als de praktijk van Jasper Molkenboer. Ik ben een gedreven, nieuwsgierige en mensgerichte huisarts. Leuk aan het huisartsenvak vind ik de diversiteit, zowel in patiëntengroepen als in type problemen. Chirurgische ingrepen en acute geneeskunde hebben mijn bijzondere interesse. Ik woon samen met mijn vriend in Amsterdam; ontspannen doe ik met (rock)muziek, door te sporten (kickboksen) of op het water (surfen/zeilen).

Lotte Jansen - huisarts waarnemend-Lotte Jansen, waarnemend huisarts
Tijdens de afwezigheid van huisarts Marjan Kruijer neem ik de patiëntenzorg voor haar waar, waarbij ik ook geregeld patiënten van huisarts Jasper Molkenboer zal zien. Ik ben bijna 10 jaar huisarts en heb de afgelopen jaren in de Zaanstreek gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in de ouderenzorg. Ouderen hebben vaak meerdere chronische ziekten en dit vraagt een speciale benadering. Daarnaast heb ik affiniteit met gynaecologie en interne geneeskunde. Al jaren woon ik met veel plezier samen met mijn man en mijn 2 kinderen in Amsterdam-Noord, vanaf nu kan ik dus op de fiets naar mijn werk! In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden om bijvoorbeeld naar de bioscoop of uit eten te gaan. Ik tennis en loop regelmatig hard.

Sandry doktersassistente molkenboerSandry Meerdink, doktersassistent
Ik werk met veel plezier in de praktijk sinds de opening in 2014. Maandag, woensdag en donderdag zijn mijn werkdagen. Ik heb voor mijn overstap naar praktijk Molkenboer gewerkt bij huisartsenpraktijken in de Jordaan en Amsterdam-west. Ik heb veel oog voor ouderen, die help ik graag als ze tegen problemen oplopen. Ik ben vrijwilliger bij “Noorderpark in beweging” en loop zelf ook hard bij atletiekvereninging ATOS.

Lieke doktersassistente molkenboerLieke Brandsen, doktersassistent
Vanaf 1 juli 2016 werk ik bij de praktijk. Vanaf 2018 op dinsdag, woensdag en vrijdag. Ik heb jarenlang in de kinderopvang gewerkt en recent besloten dat mijn toekomst in de gezondheidszorg ligt. Ik heb een stevige opleiding gedaan en uitgebreid ervaring opgedaan op een stageplek in een andere huisartsenpraktijk in Amsterdam Noord. In haar vrije tijd houd ik van zingen,yoga en wandelen.

Ben praktijkverpleegkundige praktijk Molkenboer Ben Mooijekind, praktijkverpleegkundige/praktijkondersteuner
Sinds 1 oktober 2015 werk ik bij huisarts Molkenboer. Ik heb jarenlange ervaring als diabetesverpleegkundige en praktijkondersteuner somatiek. Ik werk op dinsdag en woensdag in de praktijk. U kunt bij mij terecht voor diabetes-zorg en bloeddruk/CVRM-controles, astma en COPD-zorg. Ik ben ook zeer bedreven in het bieden van hulp bij het stoppen met roken. In mijn vrije tijd bezoek ik graag de bioscoop en houd ik mijn conditie op peil in het zwembad en op de tennisbaan.

emily ligthart - praktijkondersteuner ggzEmily Ligthart, praktijkondersteuner GGZ/psycholoog
Al enkele jaren werk ik met veel plezier in de geestelijke gezondheidszorg. Ik heb ervaring op mogen doen bij verschillende woongroepen met jongeren en volwassenen. Daarnaast werk ik op een crisis afdeling van GGZ inGeest. Positiviteit, geduld, doorpakken en het bieden van een luisterend oor zijn punten die ik belangrijk vind in mijn werk.

U kunt bij mij terecht met uw psychische klachten. Hierin zal ik u zo goed mogelijk begeleiden. U kunt zelf een afspraak maken maar de huisarts kan u ook doorverwijzen. Naast mijn werk als praktijkondersteuner haal ik mijn energie uit het geven van danslessen en ik ga graag gezellig uit eten.

michael Michael Dang, Huisarts in opleiding
Vanaf september 2021 heb ik de eer om de eerste huisarts in opleiding te zijn bij Jasper Molkenboer. Mijn roots liggen in Leiden, waar ik momenteel woon en de studie Geneeskunde ook heb afgerond.

De huisartsopleiding volg ik aan het AMC; hiervoor heb ik ervaring opgedaan als basisarts bij de Chirurgie in Den Haag en de Longziekten in Rotterdam. Verschillende specialismes hebben mijn interesse en ik kijk er naar uit om het aankomende jaar veel te leren van zowel de collega’s als de patiënten. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sport (volleybal, voetbal), tuinieren en reizen.