Het team

praktijk molkenboer-amsterdam noord tuindorp oostzaan

huisarts Jasper Molkenboer

Jasper Molkenboer, huisarts
Begin 2014 heb ik Praktijk Molkenboer geopend en werk daar nu al een aantal jaar met veel plezier. Inmiddels ben ik 10 jaar huisarts. Mijn opleiding heb ik gedaan in het AMC, huisartsen praktijken in Hoorn en Nieuwendam. Ik ben blij met de grote verscheidenheid aan patienten, die onze praktijk bezoeken. Ik ben een all-round huisarts met speciale aandacht voor palliatieve zorg, hart-en longziekten en psych(olog)ische problematiek. Ik heb een groot netwerk opgebouwd binnen Amsterdam-noord: werk veel en prettig samen met medisch specialisten (met name in BovenIJ, maar ook in OLVG, AMC/VU), goede psychologen, fysiotherapeuten en vele anderen. In mijn vrije tijd sport ik graag: ik speel hockey en loop hard. Daarnaast geniet ik van mijn gezin en het leven in Amsterdam: ik ga graag naar theater, bioscoop en musea.

huisarts Marjan Kruijer

Marjan Kruijer, huisarts
Vanaf 1 september 2020 ben ik gestart met mijn eigen huisartspraktijk in hetzelfde pand als de praktijk van Jasper Molkenboer. Ik ben een gedreven, nieuwsgierige en mensgerichte huisarts. Leuk aan het huisartsenvak vind ik de diversiteit, zowel in patiëntengroepen als in type problemen. Chirurgische ingrepen en acute geneeskunde hebben mijn bijzondere interesse. Ik woon samen met mijn vriend in Amsterdam; ontspannen doe ik met (rock)muziek, door te sporten (kickboksen) of op het water (surfen/zeilen).

Lieke doktersassistente molkenboer

Lieke Brandsen, doktersassistent
Vanaf 1 juli 2016 werk ik bij de praktijk. Vanaf 2018 op dinsdag, woensdag en vrijdag. Ik heb jarenlang in de kinderopvang gewerkt en recent besloten dat mijn toekomst in de gezondheidszorg ligt. Ik heb een stevige opleiding gedaan en uitgebreid ervaring opgedaan op een stageplek in een andere huisartsenpraktijk in Amsterdam Noord. In haar vrije tijd houd ik van zingen,yoga en wandelen.

Ben praktijkverpleegkundige praktijk Molkenboer

Ben Mooijekind, praktijkverpleegkundige/praktijkondersteuner
Sinds 1 oktober 2015 werk ik bij huisarts Molkenboer. Ik heb jarenlange ervaring als diabetesverpleegkundige en praktijkondersteuner somatiek. Ik werk op dinsdag en woensdag in de praktijk. U kunt bij mij terecht voor diabetes-zorg en bloeddruk/CVRM-controles, astma en COPD-zorg. Ik ben ook zeer bedreven in het bieden van hulp bij het stoppen met roken. In mijn vrije tijd bezoek ik graag de bioscoop en houd ik mijn conditie op peil in het zwembad en op de tennisbaan.

emily ligthart - praktijkondersteuner ggz

Emily Ligthart, praktijkondersteuner GGZ/psycholoog
Al enkele jaren werk ik met veel plezier in de geestelijke gezondheidszorg. Ik heb ervaring op mogen doen bij verschillende woongroepen met jongeren en volwassenen. Daarnaast werk ik op een crisis afdeling van GGZ inGeest. Positiviteit, geduld, doorpakken en het bieden van een luisterend oor zijn punten die ik belangrijk vind in mijn werk.

U kunt bij mij terecht met uw psychische klachten. Hierin zal ik u zo goed mogelijk begeleiden. U kunt zelf een afspraak maken maar de huisarts kan u ook doorverwijzen. Naast mijn werk als praktijkondersteuner haal ik mijn energie uit het geven van danslessen en ik ga graag gezellig uit eten.

Nikki Klarenbeek, huisarts in opleiding bij huisarts Molkenboer en huisarts Kruijer

Nikki Klarenbeek, Huisarts in opleiding
Per 1 september 2023 ben ik gestart als huisarts in opleiding bij Praktijk Molkenboer. Ik ben tot arts opgeleid in Amsterdam. Na mijn studie heb ik  werkervaring opgedaan bij de kindergeneeskunde en de Spoedeisende Hulp in Nederland en Zuid-Afrika. Wat mij aanspreekt aan het huisartsenvak is de breedte en veelzijdigheid van het vak en de betrokkenheid met de patiënten. Tijdens mijn eerste opleidingsjaar wil ik een breed scala aan kennis en vaardigheden ontwikkelen.

Als huisarts in opleiding bied ik u een luisterend oor en streef ik ernaar om met elkaar een optimale behandeling voor u te kiezen. Ik kijk ernaar uit om u te helpen. Ik woon samen met mijn vriend in Amsterdam. Naast werken houd ik enorm van hardlopen, kiten en lekker eten.